Behandelingen

Facials
Facials
Hand & Feet
Hand&Feet
Body
Body

Facials

Acne Facial
(50 tot 60 minuten)
€ 62,00
Dit is een reinigende behandeling voor de vette, onzuivere huid. Tijdens de behandeling ligt de focus op het verwijderen van onzuiverheden en het kalmeren van de onrustige huid. U wordt behandeld met de producten van Klapp of Elemis.
ELEMIS - KLAPP Glow Facial
(60 minuten)
€ 64,00
Een complete gezichtsbehandeling met Elemis of Klapp aangepast voor ieder huidtype. Tijdens deze behandeling krijgt u meerdere massages en twee maskers. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkrauwen worden geëpileerd.
ELEMIS Skinmaster Facial
(90 minuten)
€ 88,00
Dit is de meest uitgebreide gezichtsbehandeling van het hoogste niveau. Inclusief het verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, en geheel volgens de Elemis behandelmethode met drie massages, twee maskers en een ontspannende drukpunt massage.
KLAPP Skinmaster Facial
(90 minuten)
€ 88,00
Deze gezichtsbehandeling is een behandeling die voor ieder huidprobleem een eigen productset heeft. Afhankelijk van de behoefte van de huid kiezen we een geschikte behandelset en krijgt u hierdoor een unieke behandeling. Inclusief het verwijderen van onzuiverheden, epileren, meerdere massages, maskers/ampullen en een ontspannende drukpuntmassage.
MEN Facial
(90 minuten)
€ 88,00
Een gezichtsbehandeling speciaal voor de mannenhuid en daarbij de bijbehorende men skincare van Elemis of Klapp. Probleemzones worden aangepakt in combinatie met het verwijderen van onzuiverheden meerdere massages, dubbele maskers en een ontspannende drukpunt massage.

Microdermabrasie

Microdermabrasie
(60 minuten)
€ 85,00
Een mechanische diepte peeling van het gezicht en het decolleté waarbij fijne kristallen onder vacuümdruk over de huid worden geblazen en worden afgezogen. De opperhuid wordt ontdaan van de dode huidcellenlaag, de celdeling wordt gestimuleerd en er worden nieuwe huidcellen aangemaakt. Al direct na de behandeling wordt een mooiere huidlaag zichtbaar.
Microdermabrasie met Ultrasound
(75 minuten)
€ 110,00
Een mechanische diepte peeling van het gezicht en het decolleté waarbij fijne kristallen onder vacuümdruk over de huid worden geblazen en worden afgezogen (zie Microdermabrasie behandeling). Na de Microdermabrasie behandeling wordt de ultrasound ingezet. De ultrasound trillingen stimuleren het huidweefsel en het verbetert de doorlaatbaarheid van huid en verhoogd de productie van collageen. 
Microdermabrasie kuur
(60 minuten)
€ 425,00
Gedurende 6 weken, krijgt u iedere week een microdermabrasie peeling. U betaalt 5 behandelingen en krijgt de 6e behandeling cadeau. 
Microdermabrasie met Ultrasound kuur
(75 minuten)
€ 550,00
Gedurende 6 weken, krijgt u iedere week een microdermabrasie peeling en een ultrasound behandeling. U betaalt 5 behandelingen en krijgt de 6e behandeling cadeau.

Skinshooter Mesotherapie

Mesotherapie
(60 minuten)
€ 113,00
Dit is een gezichts en hals behandeling waarij gebruik wordt gemaakt van naaldloze mesotherapie. Door middel van super-electroporatie en electro-osmose worden pro-actieve werkstoffen doeltreffend getransporteerd worden en daar vrijgegeven worden waar ze het hardst nodig zijn.
Mesotherapie Kuur 5x en de 6e gratis
(60 minuten)
€ 565,00
Gedurende 6 weken, krijgt u iedere week een mesotherapie begandeling. U betaalt 5 behandelingen en krijgt de 6e behandeling cadeau.
Mesotherapie met Microdermabrasie of ASA PEEL
(90 minuten)
€ 133,00
Bij deze behandeling heeft u de keuze uit een microdermabrasie peeling of een fruitzuur peeling van Klapp. Daarna wordt de huid behandeld met het mesotherapie-apparaat, de Skinshooter.
Mesotherapie met Microdermabrasie of ASA PEEL kuur
(90 minuten)
€ 665,00
Gedurende 6 weken, krijgt u iedere week een microdermabrasie peeling of ASA PEEL en een mesotherapie behandeling met de Skinshooter. U betaalt 5 behandelingen en krijgt de 6e behandeling cadeau.

ASA PEEL Klapp

ASA PEEL
(60 minuten)
€ 105,00
Dit is een fruitzuurpeeling die staat voor huidverbetering. Werkt liftend, verminderd pigment vlekken, verhoogt de collageen en elastine productie. Ideaal voor een vermoeide huid die een oppepper kan gebruiken.
ASA PEEL kuur 3x
(60 minuten)
€ 275,00
Gedurende 3 weken ondergaat u iedere week een ASA PEEL behandeling en ontvangt u €40,- korting op de kuur.
ASA PEEL met Bindweefselmassage
(90 minuten)
€ 137,00
Een fruitzuurpeeling die staat voor huidverbetering. Werkt liftend, verminderd pigment vlekken en geeft de huid een stralende teint. Incombinatie met een bindweefstel massage die zorgt voor een betere doorbloeding, verstevigd het bindweefstel en zorgt voor aanmaak van collageen en elastine. De combinatie behandeling is de topbehandeling van Martens Beauty.
ASA PEEL met Mesotherapie
(90 minuten)
€ 133,00
Dit is een gezichts en decolleté behandeling waarij gebruik wordt gemaakt van naaldloze mesotherapie. in combinatie met de ASA PEEL.

Bindweefsel Massage

Bindweefsel Massage
(45 minuten)
€ 45,00
Een intensieve bindweefsel massage van de hals en het gezicht. Inclusief een peeling. Tijdens de bindweefselmassage worden verklevingen losgemaakt. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, verstevigd het bindweefsel en zorgt voor aanmaak van collageen en elastine.
Bindweefsel Massage kuur
(45 minuten)
€ 200,00
Gedurende 5 weken ondergaat u iedere week een bindweefsel massage.

Overig

Bruidsmake-up met T.leclerc
€ 80,00
Inclusief een proefmake-up.
Coagulatie
(15 minuten)
€ 15,00
Coaguleren is het verwijderen van steelwratjes en gesprongen adertjes. Het start tarief is €15,- voor 15 minuten.
Lash Volume Lift
(50 minuten)
€ 50,00
Met Perfect Eyelash Lash Volume Lifting worden de natuurlijke wimpers gekruld. Deze unieke behandeling met siliconenpads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Dit geeft direct het verschil aan met het traditionele wimperpermanent.  De vorm na de LVL-behandeling blijft minimaal 6-9 weken behouden.
Lash Volume Lift + Wimpers Verven
(60 minuten)
€ 60,00
Met Perfect Eyelash Lash Volume Lifting worden de natuurlijke wimpers gekruld. Deze unieke behandeling met siliconenpads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Dit geeft direct het verschil aan met het traditionele wimperpermanent. Na de LVL-behandeling worden de wimpers geverfd. De vorm na de LVL-behandeling blijft minimaal 6-9 weken behouden.
Wenkbrauwen verven
€ 12,00
Wenkbrauwen verven tijdens behandeling
€ 10,00
Wimpers verven
€ 15,00
Wimpers verven tijdens behandeling
€ 10,00
Dagmake-up met T.Leclerc
€ 40,00

Hands & Feet

GelColor Manicure met OPI
(45 minuten)
€ 38,00
Een complete manicure waarbij de nagels in elegante vorm worden gevijld en worden verzorgd met producten van het hoogste niveau. Daarna worden ze gelakt met een van de langhoudende GelColor lakken met intense glans. De lak blijft 2 tot 3 weken zitten en is na het aanbrengen direct droog.
Pedicure by OPI
(60 minuten minuten)
€ 52,00
Een pedicure waarbij de nagels in elegante vorm worden gevijld en worden verzorgd met de producten van het hoogste niveau. Inclusief uitgebreide voetverzoriging. Daarna worden de nagels gelakt met een van de langhoudende GelColor lakken met intense glans. De lak blijft 2 tot 3 weken zitten en is na het aanbrengen direct droog.
Verwijderen GelColor
(15 minuten)
€ 10,00

Lichaams massage

Aromassage
(30 minuten)
€ 33,00
Een ontspannende rug massage.

Ontharen

Martens Beauty werkt uitsluitend met Lycon wax
Epileren € 16,00
Bovenlip of kin harsen € 12,50
Bovenlip of kin harsen tijdens behandeling € 10,00
Onderbenen harsen € 27,00
Hele benen harsen € 37,00
Oksels harsen € 17,00
Onder armen € 22,00
Hele armen harsen € 32,00
Bikinilijn harsen € 18,00

Onze merken

 

Openingstijden

MaandagOp aanvraag
Dinsdag09:00 t/m 17:00
Woensdag13:00 t/m 21:00
Donderdag13:00 t/m 21:00
Vrijdag09:00 t/m 17:00
Zaterdag10:00 t/m 15:00
ZondagGesloten

Contact

Martens Beauty
Raadhuisstraat 37
1541 JB Koog aan de Zaan
​T: 075 616 17 66
E: info@martensbeauty.nl