Behandelingen

Facials
Facials
Hand & Feet
Hand&Feet
Body
Body

Facials

Acne Facial
(50 tot 60 minuten)
€ 62,00
Dit is een reinigende behandeling voor de vette, onzuivere huid. Tijdens de behandeling ligt de focus op het verwijderen van onzuiverheden en het kalmeren van de onrustige huid. U wordt behandeld met de producten van Klapp of Elemis.
ELEMIS - KLAPP Glow Facial
(60 minuten)
€ 64,00
Een complete gezichtsbehandeling met Elemis of Klapp aangepast voor ieder huidtype. Tijdens deze behandeling krijgt u meerdere massages en twee maskers. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkrauwen worden geëpileerd.
ELEMIS Skinmaster Facial
(90 minuten)
€ 88,00
Dit is de meest uitgebreide gezichtsbehandeling van het hoogste niveau. Inclusief het verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, en geheel volgens de Elemis behandelmethode met drie massages, twee maskers en een ontspannende drukpunt massage.
KLAPP Skinmaster Facial
(90 minuten)
€ 88,00
Deze gezichtsbehandeling is een behandeling die voor ieder huidprobleem een eigen productset heeft. Afhankelijk van de behoefte van de huid kiezen we een geschikte behandelset en krijgt u hierdoor een unieke behandeling. Inclusief het verwijderen van onzuiverheden, epileren, meerdere massages, maskers/ampullen en een ontspannende drukpuntmassage.
MEN Facial
(90 minuten)
€ 88,00
Een gezichtsbehandeling speciaal voor de mannenhuid en daarbij de bijbehorende men skincare van Elemis of Klapp. Probleemzones worden aangepakt in combinatie met het verwijderen van onzuiverheden meerdere massages, dubbele maskers en een ontspannende drukpunt massage.

Microdermabrasie

Microdermabrasie
(60 minuten)
€ 85,00
Een mechanische diepte peeling van het gezicht en het decolleté waarbij fijne kristallen onder vacuümdruk over de huid worden geblazen en worden afgezogen. De opperhuid wordt ontdaan van de dode huidcellenlaag, de celdeling wordt gestimuleerd en er worden nieuwe huidcellen aangemaakt. Al direct na de behandeling wordt een mooiere huidlaag zichtbaar.
Microdermabrasie met Ultrasound
(75 minuten)
€ 110,00
Een mechanische diepte peeling van het gezicht en het decolleté waarbij fijne kristallen onder vacuümdruk over de huid worden geblazen en worden afgezogen (zie Microdermabrasie behandeling). Na de Microdermabrasie behandeling wordt de ultrasound ingezet. De ultrasound trillingen stimuleren het huidweefsel en het verbetert de doorlaatbaarheid van huid en verhoogd de productie van collageen. 
Microdermabrasie Deluxe
(90 minuten)
€ 125,00
Door middel van de exfoliërende werking van een Enzymatische peeling , Glycoolzuur peeling en de mechanische Microdermabrasie verwijder je alle dode huidcellen van de huid.  De huid gaat doormiddel van twee maskers en een ampul onder geleiding van Ultrasound de doorbloeding en opname stimuleren en kan zich hierdoor optimaal vullen. Tijdens deze behandeling worden uiteraard ook onzuiverheden verwijderd, epileren we de wenkbrauwen en worden de schouders en nek partij gemasseerd. Deze totale gezichtsbehandeling verbeterd de huidstructuur.
Microdermabrasie kuur
(60 minuten)
€ 425,00
Gedurende 6 weken, krijgt u iedere week een microdermabrasie peeling. U betaalt 5 behandelingen en krijgt de 6e behandeling cadeau. 
Microdermabrasie met Ultrasound kuur
(75 minuten)
€ 550,00
Gedurende 6 weken, krijgt u iedere week een microdermabrasie peeling en een ultrasound behandeling. U betaalt 5 behandelingen en krijgt de 6e behandeling cadeau.

Mesotherapie

Mesotherapie
(60 minuten)
€ 113,00
Dit is een gezichts en hals behandeling waarij gebruik wordt gemaakt van naaldloze mesotherapie. Door middel van super-electroporatie en electro-osmose worden pro-actieve werkstoffen doeltreffend getransporteerd worden en daar vrijgegeven worden waar ze het hardst nodig zijn.
Mesotherapie met Microdermabrasie of ASA PEEL
(90 minuten)
€ 133,00
Bij deze behandeling heeft u de keuze uit een microdermabrasie peeling of een fruitzuur peeling van Klapp. Daarna wordt de huid behandeld met het mesotherapie-apparaat, de Skinshooter.
Mesotherapie met Microdermabrasie of ASA PEEL kuur
(90 minuten)
€ 665,00
Gedurende 6 weken, krijgt u iedere week een microdermabrasie peeling of ASA PEEL en een mesotherapie behandeling met de Skinshooter. U betaalt 5 behandelingen en krijgt de 6e behandeling cadeau.
Mesotherapie Kuur 5x en de 6e gratis
(60 minuten)
€ 565,00
Gedurende 6 weken, krijgt u iedere week een mesotherapie begandeling. U betaalt 5 behandelingen en krijgt de 6e behandeling cadeau.

ASA PEEL

ASA PEEL
(60 minuten)
€ 105,00
Dit is een fruitzuurpeeling die staat voor huidverbetering. Werkt liftend, verminderd pigment vlekken, verhoogt de collageen en elastine productie. Ideaal voor een vermoeide huid die een oppepper kan gebruiken.
ASA PEEL met Bindweefselmassage
(90 minuten)
€ 137,00
Een fruitzuurpeeling die staat voor huidverbetering. Werkt liftend, verminderd pigment vlekken en geeft de huid een stralende teint. Incombinatie met een bindweefstel massage die zorgt voor een betere doorbloeding, verstevigd het bindweefstel en zorgt voor aanmaak van collageen en elastine. De combinatie behandeling is de topbehandeling van Martens Beauty.
ASA PEEL met Mesotherapie
(90 minuten)
€ 133,00
Dit is een gezichts en decolleté behandeling waarij gebruik wordt gemaakt van naaldloze mesotherapie. in combinatie met de ASA PEEL.
ASA PEEL kuur 3x
(60 minuten)
€ 275,00
Gedurende 3 weken ondergaat u iedere week een ASA PEEL behandeling en ontvangt u €40,- korting op de kuur.

Bindweefsel Massage

Bindweefsel Massage
(45 minuten)
€ 45,00
Een intensieve bindweefsel massage van de hals en het gezicht. Inclusief een peeling. Tijdens de bindweefselmassage worden verklevingen losgemaakt. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, verstevigd het bindweefsel en zorgt voor aanmaak van collageen en elastine.
Bindweefsel Massage kuur
(45 minuten)
€ 200,00
Gedurende 5 weken ondergaat u iedere week een bindweefsel massage.

Overig

Coagulatie
(15 minuten)
€ 15,00
Coaguleren is het verwijderen van steelwratjes en gesprongen adertjes. Het start tarief is €15,- voor 15 minuten.
Lash Volume Lift
(50 minuten)
€ 50,00
Met Perfect Eyelash Lash Volume Lifting worden de natuurlijke wimpers gekruld. Deze unieke behandeling met siliconenpads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Dit geeft direct het verschil aan met het traditionele wimperpermanent.  De vorm na de LVL-behandeling blijft minimaal 6-9 weken behouden.
Lash Volume Lift + Wimpers Verven
(60 minuten)
€ 60,00
Met Perfect Eyelash Lash Volume Lifting worden de natuurlijke wimpers gekruld. Deze unieke behandeling met siliconenpads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Dit geeft direct het verschil aan met het traditionele wimperpermanent. Na de LVL-behandeling worden de wimpers geverfd. De vorm na de LVL-behandeling blijft minimaal 6-9 weken behouden.

Cosmedix Peelings

Blueberry Smoothie Peel
(60 minuten)
€ 99,00
De Blueberry Smoothie Peel is een level 1 peeling met zuren om de huid te verfijnen, rimpels en lijnen te vermideren. Deze peeling is een echte mooimaker voor iedereen, zelfs voor de droge gevoelige huid.
Benefit Peel
(60 minuten)
€ 112,00
De Benefit Peel (Level 1+ Retinol) is voor een normaal, gecombineerde tot vette huid om de huid intensief te vernieuwen, pigmentatie te verminderen en de (porie) structuur te verfijnen. Bevat naast retinol en een korrel een hoog percentage vitamine C waardoor de huid een stralende glow krijgt. Deze peeling kan alleen ondergaan worden als de huid thuis voorbereid is met de Define Cream.
Deep Sea Peel
(60 minuten)
€ 137,00
De Deep Sea Peel (Level 2) bevat enkel korrels van koraalextracten en koraal om acne littekens en of hardnekkige hyperpigmentatie naar het oppervlak te krijgen en de huid te vernieuwen. Deze peeling is alléén geschikt voor een huid die 8 tot 12 weken thuis de Define of Refine gebruiken.
Timeless Peel
(60 minuten)
€ 149,00
De Timeless Peel (Level2+ Retinol) is dé anti ageing peeling die zorgd voor aanmaak van collageen, elastine en nieuwe, gezonde cellen. Dit is een perfecte peeling om hyperpigmentatie en huidveroudering tegen te gaan. Deze peeling is alléén geschikt voor een huid die 8 tot 12 weken thuis de Define of Refine gebruiken.
Micro Sheet Mask
€ 15,00
Het Micro Sheet Mask is een vliesmasker doordrenkt met een serum rijk aan prebiotica en extra hydraterende ingrediënten om de huid barriére te versterken. Wij adviseren om dit masker bij te boeken bij een Cosmedix Peel Facial.

Hands & Feet

GelColor Manicure met OPI
(45 minuten)
€ 38,00
Een complete manicure waarbij de nagels in elegante vorm worden gevijld en worden verzorgd met producten van het hoogste niveau. Daarna worden ze gelakt met een van de langhoudende GelColor lakken met intense glans. De lak blijft 2 tot 3 weken zitten en is na het aanbrengen direct droog.
Pedicure by OPI
(60 minuten minuten)
€ 52,00
Een pedicure waarbij de nagels in elegante vorm worden gevijld en worden verzorgd met de producten van het hoogste niveau. Inclusief uitgebreide voetverzoriging. Daarna worden de nagels gelakt met een van de langhoudende GelColor lakken met intense glans. De lak blijft 2 tot 3 weken zitten en is na het aanbrengen direct droog.
Verwijderen GelColor
(15 minuten)
€ 10,00

Onze merken

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 t/m 17:00
Woensdag 13:00 t/m 18:00
Donderdag 13:00 t/m 21:00
Vrijdag 10:00 t/m 17:00
Zaterdag één keer per maand 10:00 t/m 15:00
Zondag Gesloten

Contact

Martens Beauty
Raadhuisstraat 37
1541 JB Koog aan de Zaan
​T: 075 616 17 66
E: info@martensbeauty.nl

Algemene voorwaarden

Klik hier